woensdag 21 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Decorum zet in op huisbeurzen

Decorum zet in op huisbeurzen

Telersvereniging Decorum zet de komende tijd in op huisbeurzen. In een periode waarin persoonlijk contact met klanten niet gemakkelijk is, organiseert het drie huisbeurzen voor groen, bloeiend en snijbloemen. Zo kunnen de aangesloten kwekers van Decorum hun klanten en relaties ontvangen, noviteiten presenteren en uiteraard afspraken maken voor de komende periode. Decorum organiseert een Autumn Fair bij Van den Berg in De Lier, Een Very very late Summer Fair bij W.F. Leenen in Voorhout en een Winterfair bij JoGrow in Kwintsheul.

John Grootscholten, voorzitter van Decorum, hoopt op een grote opkomst: "Juist in deze tijden is het belangrijk om het persoonlijk contact goed en sterk te houden. We treffen alle noodzakelijke maatregelen om elkaar veilig te kunnen treffen. De markt is, zoals altijd, in beweging. Daar waar deuren dichtgaan, gaan ze elders open. Dat gesprek gaan we graag aan met onze ketenpartners." 

Autumn Fair

Op woensdag 7 en donderdag 8 oktober is het assortiment bloeiende potplanten van Decorum bij Van den Berg De Lier te bewonderen tijdens de Decorum Autumn Fair. Een primeur; het is de eerste keer dat Decorum een huisbeurs organiseert voor haar bloeiende plantenleden. Tijdens de tweedaagse huisbeurs zijn er twintig plantenkwekers die hun bloeiende assortiment laten zien. Met het thema Holiday knipoogt het event naar de kerstperiode, een belangrijke periode voor diverse bloeiende potplanten.

Very very late Summer Fair

De summerfair, normaliter in juni georganiseerd, krijgt de toepasselijke titel very very late Summer Fair en wordt georganiseerd bij narcissenkweker W.F. Leenen in Voorhout. Een uitgelezen kans om het volledige assortiment snijbloemen en diverse noviteiten te ontdekken.

Winterfair

De jaarlijkse Decorum Winterfair vindt zoals elk jaar plaats in de tweede week van Decorum. Op 9 en 10 december tussen 9.00 en 17.00 uur staan de deuren van kwekerij JoGrow in Kwintsheul voor je open. Er zijn ruim 100 soorten groene planten en bol-op-pot te vinden. Een mooi moment om alvast vooruit te kijken naar 2021 en in januari goed van start te gaan 


28-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS