woensdag 21 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Trade Fair Aalsmeer gaat in 2020 niet door!

Trade Fair Aalsmeer gaat in 2020 niet door!

De Trade Fair Aalsmeer gaat dit jaar niet door. De beurs die gepland stond van 4-6 november 2020 is geannuleerd. Royal FloraHolland laat weten dit besluit genomen te hebben na zorgvuldige afweging van risico’s en uitgebreide consultering van exposanten en bezoekers.

"Voor een grootschalig evenement als de Trade Fair brengt de aanhoudende coronacrisis te grote gezondheidsrisico’s met zich mee", laat de organisatie weten. "Over deze risico’s hebben wij gesproken met de autoriteiten. Veiligheid staat te allen tijde voorop. De voorgenomen maatregelen waren daar ook op ingericht, maar de onzekerheid over het internationale verloop van de pandemie is echter nog steeds groot." Hier bovenop vindt Royal FloraHolland het risico te groot dat internationale bezoekers op elk moment geconfronteerd kunnen worden met reisbeperkingen.

Royal FloraHolland is van mening dat een beurs op veel kleinere schaal geen recht doet aan het concept van de Trade Fair Aalsmeer. Daarom richt de organisatie zich op de editie van 2021. Deze zal plaatsvinden op 3-5 november 2021. 

Intussen werk Royal FloraHolland aan een programma om de behoefte aan netwerken, inspiratie opdoen en trends en noviteiten ontdekken te faciliteren.

 


01-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS