donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Topbloemen.nl opent tweede winkel

Topbloemen.nl opent tweede winkel

Naast een winkel in Amstelveen, heeft Topbloemen.nl onlangs een tweede winkel geopend in Almere. Algemeen Directeur Edwin van Arkel is bijzonder trots dat de tweede fysieke winkel een feit is. Hij hoopt op deze manier de klanten in de regio beter te kunnen bedienen. De eerste winkel in Amstelveen opende de online retailer in mei 2019.  

“Topbloemen.nl ervaarde een probleem in de dekkingsgraad van het bezorgen van boeketten in de regio Flevoland. Vanuit deze winkel wordt er nu vrijwel over de gehele provincie bezorgd” vertelt Van Arkel. In de winkel staan boeketten uit het online assortiment van Topbloemen.nl.

Franchise-ondernemers Nelleke en Dennis Wind zullen in de winkel staan. Eerder hadden zij een eigen bloemenzaak in Hilversum: Boeket van Nel. “We zijn overgegaan naar een grotere winkel in Almere, omdat we zoveel boeketten van Topbloemen.nl verkochten. Gemiddeld doen we nu tussen de 120-140 boeketten per dag voor Topbloemen.nl.” 

Het is mogelijk om langs te komen om een boeket te kopen, maar je kunt ook online bestellen en het boeket afhalen in de winkel. Er kan in het nieuwe filiaal niet contant betaald worden. Het is alleen mogelijk om te pinnen.

 


07-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Adomex


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS