woensdag 21 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Thursd is jarig

Thursd is jarig

Onlineplatform Thursd viert deze week zijn eerste verjaardag. Op 5 september 2019 ging de website www.thursdcom officieel live en sindsdien heeft het platform al veel bereikt. Het is een platform waar je als bezoeker komt om geïnformeerd te worden over wat er speelt in de sierteelt, met daaraan gerelateerde onderwerpen. Verder is het platform uitermate geschikt om promoties te doen voor bedrijven, organisaties en producten, voornamelijk in de richting van de handel en de bloemist. Verreweg de meeste bezoekers van Thursd zijn bloemisten van over de hele wereld.

Arnold Wittkamp van Thursd kijkt terug op het eerste jaar. Er zijn ruim 1.500 webpagina’s aangemaakt op Thursd en zeventig gastschrijvers hebben zich aangesloten bij het platform, waaronder een aantal grote namen uit de internationale sierteeltsector. Deze 70 hebben, aangevuld met een aantal andere schrijvers, artikelen geschreven over bloemen, planten, personen en bedrijven. Ook zijn er diverse blogs geschreven door floral designers en andere influencers in de sierteelt. “Dat is echt de kracht van het platform", vertelt Wittkamp. "Wij werken samen met mensen die interessante verhalen vertellen op Thursd en die worden vervolgens gedeeld op hun eigen sociale kanalen. Zo maken we optimaal gebruik van het hefboomeffect en zien we dat het bereik van het platform exponentieel groeit." Daarnaast heeft het platform al veel inschrijvingen op de nieuwsbrief, die, naast de sociale kanalen, een belangrijk onderdeel is voor het creëren van meer bereik. 

“Op het hoogtepunt in juni en juli hadden we ruim 60.000 pageviews,” gaat Arnold verder. “En met een gemiddelde bezoekduur van bijna twee minuten op de website kun je wel stellen dat we heel wat hebben bereikt het eerste jaar. Thursd trekt bezoekers van over de hele wereld. Natuurlijk lopen de Engelstalige landen voorop, maar ook West-Europa, Rusland en de bloemenlanden in Zuid-Amerika en Afrika kijken vaak naar Thursd. Wij verwachten in de maand september nieuwe records te breken en denken dit ook in oktober weer te doen als we een eerste internationale online beurs organiseren: de Thursd Online Trade Fair (#TOTF2020). Hiervoor hebben zich inmiddels al bijna dertig gerenommeerde bedrijven ingeschreven.”


07-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS