woensdag 21 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Louis Kester wordt Commercieel Directeur van Evanthia

Louis Kester wordt Commercieel Directeur van Evanthia

Evanthia versterkt per 1 november haar organisatie met Louis Kester als Commercieel Directeur. Kester heeft de afgelopen jaren vanuit Florpartners bij Evanthia een aantal projecten uitgevoerd en het management ondersteund in haar strategievorming en -uitrol. Dit is dusdanig positief ervaren aan beide kanten, dat Kester nu fulltime in dienst treedt bij Evanthia.

Kester keert hiermee terug in de veredelaarswereld na eerder ruim vijf jaar Commercieel Directeur geweest te zijn bij Schoneveld Breeding.

Evanthia is in 7 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale speler in de sierteelt. De veredelaar timmert zichtbaar aan de weg met eigen genetica van snijbloemen zoals Celosia, Antirrhinum en Lisianthus en van potplanten onder andere de Sunsation potzonnebloem.

De (jonge planten) kweker in een goede marktpositie brengen, is het credo waar Evanthia succesvol mee is. Naast eigen genetica in bloemen en bloeiende planten, is de productgroep tropische groene planten uit zaad en weefselkweek de afgelopen jaren enorm gegroeid. Hierbij is het internationaal sourcen van uitgangsmateriaal een extra uitdaging waar Evanthia goed in slaagt. Mensen en relaties maken hierbij de business.

Het internationale netwerk en het verbinden van partijen in de keten van veredelaar tot
(retail) schap wordt door de komst van Kester bij Evanthia verder versterkt.
 

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 09-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS