woensdag 21 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

HortiHeroes organiseert hybride HeroFestival

HortiHeroes organiseert hybride HeroFestival

Sinds twee jaar organiseert HortiHeroes, ondersteund door ImpactCity Den Haag het HeroFestival, een plek waar vernieuwing in de Food & Flower industrie wordt aangejaagd. De derde editie wordt anders dan anders. Op dinsdag 6 oktober vindt namelijk de eerste hybride editie van het festival plaats. In het Louwman Museum in Den Haag staat dit jaar het thema ‘Hacking work by Tech & Talent’ centraal.

Puck van Holsteijn - directeur HortiHeroes: “We hebben gekozen voor een hybride opzet, waarbij we 100 gasten per sessie coronaproof verwelkomen in het 16.000m2 grote Louwman Museum. Daarnaast kan iedereen het event online bijwonen via een livestream. We zijn ervan overtuigd dat dit een unieke editie wordt, door de opzet én inhoud. We hebben een mooi programma, met goede sprekers van o.a. Rijk Zwaan, Microsoft, VDL ETG en Vanderlande. En natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van het HortiHeroes Intrapreneurship programma, waar young professionals de afgelopen maanden hard hebben gewerkt aan hun eigen startups.”

Het programma wordt gehost door Tech ondernemer Jim Stolze. In de sessies TechHack, TalentHack, Innovation by Intrapreneurship en Unmanned Growing Concepts neemt hij de gasten mee in de wereld van innovaties van binnen en buiten de Food & Flower industrie - van startups en gevestigde innovators - voor vernieuwing in de hele keten van kas tot klant.

Tijdens deze editie van het HeroFestival zal ‘s ochtends een interactieve TechHack sessie plaatsvinden. Hier staan uitdagingen, ambities en oplossingen voor de vers verpakkings- en distributiehal van de toekomst centraal. De TalentHack sessie brengt ondernemers, tech experts, HR managers en kennisinstellingen samen voor een gesprek over het benodigde talent met nieuwe skills voor de Food & Flower industrie. 

‘s Middags zullen de helden van de HortiHeroes Academy Class van 2020 pitchen waar ze de afgelopen maanden als intrapreneur aan hebben gewerkt. Het programma wordt afgesloten door Constantijn van Oranje - special envoy van Techleap.nl - en de finalisten van de Topsector (Tuinbouw en Uitgangsmaterialen) Innovation Prize. Toekomstmakers pitchen hun 'Unmanned growing' concepten en maken onder andere kans op € 25.000,- onderzoeksbudget bij het TU Delft AgTech Institute.


10-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS