donderdag 26 november 2020
FN TOP add 2010TOP  Retail Solutions

Bosman Van Zaal wordt participant World Horti Center

Bosman Van Zaal wordt participant World Horti Center

Bosman Van Zaal wordt de komende drie jaar participant van World Horti Center. Onlangs hebben Ben van der Heide en Ronaldt Thoen van Bosman Van Zaal uit Aalsmeer hiertoe een overeenkomst getekend met World Horti Center. Bosman Van Zaal zal zich per 1 oktober in het gebouw gaan vestigen met een presentatieruimte, waarin de verschillende productgroepen worden gepresenteerd, maar waar ook uitleg wordt gegeven over specialiteiten van het bedrijf, zoals indoor farming en andere innovatieve producten.

De producent en bouwer van tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland ontwikkelt haar projecten met behulp van slim geautomatiseerde 3D modellen en een moderne productiefabriek. Alle kennis van constructies, klimaat, E-installaties, irrigatie, logistiek en besturing zijn in één entiteit samengebracht. Door te participeren in het centrum, ontstaat er een breder draagvlak voor kennisoverdracht en kennisontwikkeling, die vervolgens wordt toegepast in nieuwe projecten.
 

Bosman Van Zaal is enkele jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van Bosman, een gerenommeerde kassenbouwer die binnenkort haar 100-jarig bestaan viert, en logistiek expert Van Zaal, die al vanaf 1968 internationaal actief is. De projecten van Bosman Van Zaal zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en de laatste inzichten voor het duurzaam en efficiënt telen van voedingsmiddelen, sierteeltproducten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie. 


11-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS