donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Directieteam Aardse Orchids klaar voor toekomst

Directieteam Aardse Orchids klaar voor toekomst

Vanwege de sterke groei van het familiebedrijf heeft Aardse Orchids haar directie strategisch uitgebreid tot een ervaren vierkoppig directieteam. Het team wordt gevormd door Piet Aardse jr. als Algemeen Directeur, Wouter Konijn als Commercieel Directeur, Henk-Jan Drijfhout als Operationeel Directeur en Michiel de Koning als Financieel Directeur. De huidige Algemeen Directeur Hans Willemsen zal per 1 oktober 2020 terugtreden uit de dagelijkse bedrijfsleiding. Wel zal Willemsen lid blijven van de Raad van Advies en het bedrijf op die manier de komende jaren blijven ondersteunen.

Michiel de Koning, Wouter Konijn, Piet Aardse en Henk-Jan Drijfhout

De vier veertigplussers nemen elk de nodige ervaring binnen de glastuinbouw met zich mee, waardoor Aardse Orchids helemaal klaar is voor de toekomst. Piet Aardse jr. is al jaren als directeur/mede-eigenaar verbonden aan dit familiebedrijf en zal binnen de directie de algemene en statutaire zaken behartigen. Wouter Konijn is ruim 15 jaar werkzaam in de glastuinbouw en sinds 2011 actief op commercieel gebied binnen Aardse Orchids. Henk-Jan Drijfhout heeft 15 jaar zijn eigen kwekerij gehad waar hij onder andere zijn sporen heeft verdiend op het gebied van operationeel management. Michiel de Koning heeft zijn financiële expertise opgebouwd bij verschillende tuinbouw gerelateerde bedrijven in diverse functies.

Aardse Orchids is een familiebedrijf dat sinds de jaren ’60 gevestigd is in de provincie Groningen. Met meer dan 125.000 m2 aan gespecialiseerde kasruimte worden er jaarlijks zo’n 7 miljoen planten geleverd. Aardse Orchids is de complete partner voor de handel en teelt van Phalaenopsis orchideeën voor retailers, discounters, importeurs en exporteurs. Met de wijziging in de directie is het team weer op de gewenste sterkte en zit het vol ambitie en energie. 


28-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS