donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Vannova opent nieuw distributiecentrum in Naaldwijk

Vannova opent nieuw distributiecentrum in Naaldwijk

De Master Growers van VannoVa hebben een distributiecentrum geopend in Naaldwijk. Sinds vorige week leveren zij een groot deel van hun bestellingen uit vanuit deze nieuwe locatie in Naaldwijk.

Voorheen werden alle bestellingen bij de verschillende Master Growers opgehaald, verzameld en naar de klant gebracht. Toen er een box bij Wematrans op de veiling in Naaldwijk vrijkwam, aarzelde de chrysantencoöperatie geen moment. Door de opening van het distributiecentrum wordt er gewerkt vanuit een centrale voorraad. Dit is efficiënter, duurzamer én zo kan VannoVa sneller bij alle klanten in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk zijn.

Oude bekende

Master Grower Laurens van der Lans verkocht in kwartaal 1 van 2020 zijn chrysantentuin en ontfermt zich nu over het nieuwe distributiecentrum van VannoVa. “Klanten van VannoVa konden natuurlijk al via de webshop bestellen, maar het distributiecentrum biedt extra voordelen. Zo kan de klant nu langer, namelijk tot 10:00 bestellen, voor levering voor 14:00 uur op dezelfde dag, wat we willen uitbreiden naar 11:00 uur. Op deze wijze verlenen we een nog betere service aan onze klant”, legt van der Lans uit.


28-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS