donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

KOA verplicht vanaf 2 november

KOA verplicht vanaf 2 november

Vanaf 2 november 2020 kan er op de klokken van FloraHolland alleen nog ingekocht worden met KOA of een KOA Tribune Werkplek (KTW). Inkopen middels de knoppen in de tribunebank is dan niet meer mogelijk.. Momenteel kopen al ruim 1000 bedrijven met in totaal 5500 KOA-werkplekken in op één van de veilingklokken van FloraHolland. Slechts enkele kopers zouden nog geen gebruik maken van KOA.

Om ook de kopers die nog geen gebruik maken van KOA in de toekomst toegang te blijven bieden het aanbod bloemen en planten, gaat FloraHolland hen de komende weken helpen om over te stappen op KOA.

Kopers die over willen stappen kunnen hiervoor terecht bij Digital Clock Support. Een installatie op afstand is ook mogelijk. Ook staan er op de website van Royal FloraHolland uitlegvideo's waarin het gebruik van KOA stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Samenvoegen afmijnzalen Aalsmeer en Naaldwijk

Om KOA Tribune Werkplekken in onze afmijnzalen te faciliteren, worden de huidige tribunebanken de komende weken omgebouwd tot KTW's. Omdat het aantal bezoekers op de tribunes afneemt, worden de laag bezette afmijnzalen in Aalsmeer en Naaldwijk samengevoegd en daarmee het aantal om te bouwen tribunebanken beperkt. In Aalsmeer wordt afmijnzaal E naar G verhuisd en in Naaldwijk afmijnzaal C naar D. Dit zal voor 2 november plaatsvinden, laat de veiling weten.

 


28-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS