donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Thursd Online Trade Fair van start

Thursd Online Trade Fair van start

Vandaag is de Thursd Online Trade Fair 2020 van start gegaan. Onlineplatform Thursd houdt tussen 1 en 14 oktober een internationale online trade fair, waar 45 gerenommeerde bedrijven hebben een online-stand gereserveerd. Op deze manier biedt het platform de mogelijkheid toch internationale aandacht genereren voor hun producten en diensten nu deelname aan de gebruikelijke fysieke beurzen voor dit jaar geen optie is.

Deelnemers aan de online trade fair zijn onder andere de veredelingsbedrijven Dümmen Orange, Royal Van Zanten, Anthura, Interplant, Evanthia en De Ruiter, kwekersgroepen Marginpar, DecoFresh, Decorum en Addenda en individuele kwekers zoals Nolina en Gerbera United. Ook nemen toeleveranciers als MPS, Chrysal, Signify en AgroCheck deel. 

Arnold Wittkamp van Thursd vertelt: “Het mooie van een stand op de #TOTF2020 is dat je online heel goed zichtbaar bent. Bedrijven met een online stand krijgen een opvallende plek op de homepagina van Thursd. Dit is onze beursvloer, waar de bezoeker een stand ‘binnenloopt’ door erop te klikken. Standhouders profileren hun bedrijf, producten en diensten in hun online stand." De webpagina’s van de deelnemende bedrijven blijven ook na de #TOTF2020 op Thursd zichtbaar en goed vindbaar. 


01-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS