donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

Royal FloraHolland benoemt nieuwe COO

Royal FloraHolland benoemt nieuwe COO

Royal FloraHolland heeft per 1 december aanstaande Leendert-Jan Plaisier benoemd tot Chief Operational Officer (COO). Hiermee is de functie van COO weer ingevuld. De afgelopen periode is deze op interim-basis prima waargenomen door Ron van ’t Hoog en Anne Willem van der Meulen. Plaisier maakt als COO deel uit van het Management Team van de organisatie.

De 47-jarige Plaisier heeft meer dan 20 jaar ervaring in de logistiek. Momenteel is hij Director Logistical Solutions Benelux bij Post NL, waar hij sinds 1997 diverse functies bekleed heeft binnen de logistiek en op het gebied van e-commerce, zowel in Nederland, de Benelux en in Duitsland.

“Leendert-Jan is zeer goed ingevoerd in de mogelijkheden en beperkingen van digitalisering binnen de logistiek. Uit onze gesprekken blijkt een heel duidelijke focus op de behoeften van de klant. Dat is voor Royal FloraHolland de drive voor het ontwikkeling van nieuwe diensten. Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van Leendert-Jan we de implementatie van onze strategie verder versterken”, vertelt CEO Steven van Schilfgaarde over de benoeming van Plaisier. 

Plaisier zelf heeft er zin in om samen met collega's uit de Operatie, Commercie en ondersteunende afdelingen zijn bijdrage te leveren aan de veranderagenda van Royal FloraHolland. "Programma’s als 100% Digitaal en Landelijk Veilen vragen aanpassingen binnen de operatie en bieden tegelijkertijd heel veel kansen. Van die kansen en dynamiek binnen een ongekend mooie logistieke operatie word ik erg enthousiast", aldus Plaisier. Ook spreken de trots voor het product bloemen en planten en de nuchterheid in de branche spreken hem erg aan.


13-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS