donderdag 26 november 2020
FN TOP add 2010TOP  Retail Solutions

HilverdaKooij Colombia wordt HilverdaFlorist Colombia

HilverdaKooij Colombia wordt HilverdaFlorist Colombia

Na de fusie en reorganisatie van moederbedrijf HilverdaFlorist BV is nu ook de naam van HilverdaKooij Colombia officieel veranderd in HilverdaFlorist Colombia. HilverdaFlorist Colombia is de jonge planten leverancier voor Dianthus, Alstroemeria en Limonium in Latijns-Amerika.

Om de naamsverandering te benadrukken heeft HilverdaFlorist Colombia gekozen voor een nieuw logo en een nieuwe huisstijl in lijn met die van HilverdaFlorist in Nederland. Naast de nieuwe naam en huisstijl is ook de nieuwe website gelanceerd.

"Deze naamsverandering creëert synergie in verschillende technologische, logistieke en commerciële aspecten. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden en sneller te innoveren", legt Jorge Calderón Yepes uit. Caldéron Yepes is de algemeen directeur van HilverdaFlorist Colombia.

Bart Sneek, commercieel directeur van HilverdaFlorist: "Door de huisstijl uit te breiden naar onze dochteronderneming benadrukken we de sterke samenwerking die er is. Het draagt ook bij aan de herkenbaarheid van ons merk. Het is de volgende stap in het opbouwen van een wereldwijd sterk merk." HilverdaFlorist heeft een deel van haar bedrijfsactiviteiten gedecentraliseerd naar Colombia om de efficiëntie te maximaliseren op strategisch, logistiek en technologisch gebied.

15-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS