donderdag 3 december 2020
FN TOP logo FN TOP add

Morel Diffusion overgenomen door investeringsmaatschappij Evolem

Morel Diffusion overgenomen door investeringsmaatschappij Evolem

Het Franse verdelingsbedrijf Morel Diffusion is overgenomen door investeringsmaatschappij Evolem. Eind september werd de overname, bekrachtigd na een jaar van gesprekken en onderhandelingen. De veredelaar van cyclamen behoudt na de overname haar naam, haar productielocaties en haar medewerkers.

Wel krijgt het bedrijf een nieuwe Managing Director, Eric Beaude. De landbouwkundig ingenieur heeft meer dan 20 jaar ervaring in de agro-industriële sector in algemene management- of operations managementfuncties.

Paul-Henri Morel, Magali Page, François Noir, Sandrine Escaleira, Olivier Morel, Nicolas Rousset, Guy Morel

Het eeuwenoude familiebedrijf werd tot nu toe geleid door de derde generatie van de familie. Olivier Morel blijft met 30 procent van de aandelen betrokken bij het bedrijf. Olivier Morel: "Dankzij de knowhow in ontwikkeling en externe groei, zal Evolem ons in staat stellen om onze diversificatie te versnellen en nieuwe perspectieven te openen". Morel wordt het eerste bedrijf in de tuinbouwdivisie van de Evolem-groep.
 


Leandra de Boef | 16-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS