donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Schoneveld breeding organiseert Cyclamen Open Dagen 2020

Schoneveld breeding organiseert Cyclamen Open Dagen 2020
Elk najaar organiseert Schoneveld breeding de Cyclamen Open Dagen voor klanten en vakgenoten. Omdat het vanwege Covid-19 voor veel geïnteresseerden dit jaar niet mogelijk is om naar de kassen in Wilp te komen, houdt de veredelaar nu ook online tours om alsnog te kunnen laten zien wat er allemaal speelt. De Open Dagen worden georganiseerd van 19 oktober tot en met 6 november 2020. 
 
 
Tijdens de Cyclamen Open Dagen 2020 worden alle bestaande én nieuwe producten uit het assortiment gepresenteerd. Extra aandacht is er dit jaar voor de jongste telg uit de Cyclamen-familie: de Super Serie Leopardo. Deze grootbloemige Cyclaam valt op door de bijzonder goede hitteresistentie. Dat maakt de Leopardo tot een uitstekend product voor warme klimaten. De vroege bloei en eenvoudige kweek maken het een plant die bijzonder in z’n soort is.

Tijdens de Cyclamen Open Dagen 2020 hebben bezoekers ook toegang tot de diverse teeltproeven op het terrein. Daarnaast vertellen growing advisors meer over diverse zaai- en teelttechnieken, preventie en bestrijding. Medewerkers gaan dieper in op diverse product-marktcombinaties en retailconcepten. De area managers en growing advisors nemen bezoekers – zowel online als offline – mee langs alle activiteiten binnen het bedrijf.

Aanmelden voor de Cyclamen Open Dagen 2020 in Wilp of voor de online tours kan via area managers en growing advisors.


16-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS