donderdag 4 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

IPM Essen 2021 gaat niet door!

IPM Essen 2021 gaat niet door!
IPM Essen 2021 gaat niet door! Dat heeft de organisatie van de Duitse plantenbeurs vanmiddag laten weten. De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, de daarmee gepaard gaande reisbeperkingen en een grote onzekerheid zijn voor de organisatie echter redenen genoeg om de beurs te annuleren.
 
Eerder dit jaar nam een grote groep vooraanstaande Nederlandse veredelaars en kwekersorganisaties zelf al de beslissing om vanwege het besmettings risico niet deel te nemen aan de international vakbeurs. De beurs was gepland op 26 tot en met 29 januari 2021. De eerstvolgende IPM in Essen zal nu plaatsvinden op 25 tot en met 28 januari 2022.
De grote onzekerheden, zorgen ervoor dat er deelnemers aan de beurs straks niet voldoende voorbereidings tijd meer hebben voor een goede beursdeelname. De organisatie spreekt van een moeilijke maar noodzakelijke beslissing. "Het is onze verantwoordelijkheid dat onze exposanten een beursdeelname serieus kunnen plannen. Gezien het feit dat veel van onze klanten uit het buitenland komen en door de moeilijke reisomstandigheden steeds onrustiger worden, is dit momenteel niet mogelijk. We hebben daarom besloten om te annuleren vóór de kritieke fase de standplanning begint", legt Oliver P. Kuhrt van IPM Essen uit.
 
Wel hoopt de organisatie eind januari een conferentie te organiseren, de IPM Essen Summit, waar vooraanstaande personen uit de groene sector in gesprek zullen gaan met beleidsmakers over de tuinbouwuitdagingen van de toekomst.   

 

Bron: www.floranews.com
Leandra de Boef | 21-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS