donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

FloraHolland roept bedrijven op coronabesmettingen te melden

FloraHolland roept bedrijven op coronabesmettingen te melden
Eerder gaf Royal FloraHolland al het dringende advies om ook binnen de marktplaats mondkapjes te dragen. Daarnaast roept het nu ook de bedrijven op en om de marktplaats op besmettingen te melden.
 
"Bij het ontstaan van brandhaarden binnen Royal FloraHolland kunnen de gevolgen groot zijn voor de continuering van onze dienstverlening. Diverse partijen maken gebruik van onze ruimten. Derhalve is het dringend verzoek om ons te informeren wanneer bij 2 of meer van uw medewerkers besmettingen zijn geconstateerd."
 
 
Het gaat hierbij om besmettingen die aan elkaar gerelateerd zijn: besmettingen op dezelfde plek of binnen een periode van tien dagen. Ook zal de veiling op haar beurt de bedrijven op de marktplaats informeren als er binnne de eigen organisatie meerdere medewerkers zijn besmet op dezelfde plek en/of binnen dezelfde periode. 
 
De veiling roept de bedrijven ook op om inkomende en uitgaande vrachtwagenchauffeurs te wijzen op het naleven van regels en het melden van besmetting. De veiling roept de bedrijven ook op om inkomende en uitgaande vrachtwagenchauffeurs te wijzen op het naleven van regels en het melden van besmetting.
 
Bij twee of meer besmettingen binnen een bedrijf kan contact opgenomen worden met de bedrijfsbeveiliging van FloraHolland: Aalsmeer +31 (0)29 7392500, Naaldwijk +31 (0)17 4632555, Rijnsburg +31 (0)71 4094201 , Eelde +31 (0)50 3097205 .
 
Het dringende adviers om mondkapjes te dragen geldt bijvoorbeeld in de aanvoergebieden, voor de looproute naar en van de afmijnzalen en voor het schouwen van bloemen en planten en in de koperstraten. Zodra de Rijksoverheid overgaat tot het verplichten van het dragen van mondkapjes, gaat ook Royal FloraHolland over op deze verplichting.

22-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS