donderdag 26 november 2020
FN TOP add 2010TOP  Retail Solutions

Stars Unite Europe zoekt marketingbureaus voor internationale kerststerrencampagne

Stars Unite Europe zoekt marketingbureaus voor internationale kerststerrencampagne

Al 20 jaar ondersteunt het Stars for Europe-initiatief de verkoop van kerststerren in heel Europa door middel van brede productpromotie en ondersteuning door de industrie. In het najaar van 2020 heeft het een nieuwe ronde van EU financiering gekregen na een recente aanvraag onder de vlag van de EU-campagne "Stars Unite Europe".

Het initiatief is nu, door middel van een een openbare aanbesteding, op zoek naar een marketingbureau om het nieuwe driejarige EU-programma in zeven campagnelanden uit te voeren: Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen, Zweden en Spanje, evenals enkele internationale activiteiten die alle markten bestrijken.

Stars for Europe is opgericht door een collectief van Europese kerststerveredelaars: Beekenkamp Plants, Dümmen Orange, Selecta one en Syngenta Flowers. De campagne is bedoeld om de verkoop van kerststerren op lange termijn in Europa te promoten en veilig te stellen. Het collectief ontvangt krijgt sinds 2011 financiële steun van de EU.

De campagne ondersteunt zowel groene handel als gericht op eindgebruikers en omvat promotionele activiteiten zoals public relations, media-samenwerkingen, digitale en sociale media-marketing, evenementen, verkoop- en marketingondersteuning voor detailhandel, tools voor kwaliteitsborging, verkooppuntmaterialen en meer.

Alle geïnteresseerde bureaus kunnen zich via deze link inschrijven. De deadline is gesteld op 3.11.2020, 11pm CET.


22-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS