donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Thursd reikt prijs uit voor meest bekeken, langst bekeken, en meest innovatieve online stand

Thursd reikt prijs uit voor meest bekeken, langst bekeken, en meest innovatieve online stand

Onlineplatform Thursd heeft aan drie bedrijven een ‘Gouden Thursd Fustje’ overhandigd. De prijs werd uitgereikt aan deelnemers aan de Online Trade Fair die Thursd begin van deze maand organiseerde. De prijzen werden uitgereikt in de categoriën meest bekeken, langst bekeken, en meest innovatieve online stand.

Rokus Hassefras en Roy van Kester ontvingen namens Dümmen Orange een Gouden Fustje voor de meest bezochte online stand. Örjan Hulshof nam namens De Ruiter Innovations de prijs in ontvangst voor de gemiddeld langst bekeken stand, en Tamara van den Berg-van Mil van Decorum Flowers & Plants was erg blij met de prijs voor de meest innovatieve online stand.

 Rokus Hassefras van Dümmen Orange - “De   Thursd Online Trade Fair was voor ons een   goede alternatieve manier om bij de klanten   te komen. In een periode waarin alles anders   lijkt te worden, verkennen wij graag nieuwe   ontwikkelingen, vooral op online gebied. En   Thursd is er daar één van.” Roy van Kester   van Dümmen Orange vult aan: “Die online   manier van communiceren is echt in ontwikkeling. Wij geloven in de digitale wereld.”

 

Örjan Hulshof, marketingmanager van De Ruiter Innovations - “Wij hebben ervoor gekozen flink uit te pakken op Thursd en reacties gehad van klanten en uit ons netwerk over onze beursdeelname tijdens de TOTF. Velen waren niet op de hoogte dat we naast snijrozen en potrozen ook rozenbottels, anigozanthos en hydrangea’s hebben. Het is verder natuurlijk niet zo eenvoudig te meten maar ik vind het een mooi resultaat. En natuurlijk is De Ruiter heel erg blij met deze erkenning, de prijs voor langst bekeken stand, want we hebben aardig wat content aangeleverd ;-).”

 

 Tamara van den Berg–van Mil van Decorum   Flowers &   Plants - “Waar anderen kozen   voor een uitgebreid verhaal, kozen wij voor   juist minimalistisch, en communiceerden wij   enkel mooie afbeeldingen van onze   innovaties. Met minimale tekst. Dit werkte   goed, want juist op kaal productniveau blijkt   veel interesse te zijn. Online werkt echt   anders, en onze ervaring is dat mensen graag even snel willen scrollen en vooral willen kijken. Veel tekst wordt waarschijnlijk toch niet gelezen. Mooie afbeeldingen werken het beste om de bezoeker te verleiden het hele artikel door te scrollen.”

Het mooie van een online beurs is dat je na afloop niet alles hoeft af te breken. Alle 46 stands van de Thursd Online Trade Fair 2020 blijven online zichtbaar


23-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS