donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

Bloomon wijzigt koers

Bloomon wijzigt koers

Bloomon wijzigt zijn koers. Naast de abonnementenservice lanceert het nu ook een online 'floral shop'. De nieuwe webshop biedt een breed assortiment van verse bossen en luxe droogbloemen in verschillende stijlen, die klanten vanaf nu gemakkelijk eenmalig kunnen bestellen.

Vorig jaar startte Bloomon al met de losse verkoop van een enkel boeket - de cadeaubos. "Dat bleek zeer succesvol", vertelt CEO Bart Troost. "We zien dat er een grote groep potentiële klanten is die onze stijl heel mooi vindt én op elk moment bloemen wil kunnen bestellen en laten bezorgen - voor zichzelf of als cadeau. Met de lancering van onze 'floral shop' zijn wij nu een online bloemist die er op alle momenten voor de klant is. Met nog meer flexibiliteit en bezorgmomenten en een nog ruimer assortiment, met de kwaliteit en stijlvolle designs die men van ons gewend is."

In de nieuwe shop heeft elk ontwerp een duidelijke bloomon-signatuur. De Flowerstone is een van de nieuwste aanwinsten in het assortiment: luxe droogbloemen op een voetstuk van keramiek. In samenwerking met het Van Gogh Museum heeft bloomon een bijzondere uitvoering van de Flowergram gelanceerd: de Sunflower edition. Verse boeketten zijn beschikbaar in diverse stijlen en designs, met namen als Pixie, Original, Deluxe en Atelier.

Waar voorheen het precieze design van de bos tot de bezorging een verrassing bleef, zijn de daadwerkelijke designs in de nieuwe 'floral shop' vooraf te bekijken. Elke twee weken verandert bloomon het assortiment. Vanaf medio november bezorgt bloomon de producten  zeven dagen per week in Nederland met een next day delivery.


23-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS