donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

GRS Retail leert breinvriendelijk corrigeren: Jij ook een gezonde kerst!

GRS Retail leert breinvriendelijk corrigeren: Jij ook een gezonde kerst!

Maar liefst 28 leidinggevenden en medewerkers van diverse tuincentra uit Nederland en België woonden op 26 oktober de online Denk & Doe dag ‘Ook jij een gezonde kerst!’ van GRS Retail bij. Een avond die geheel in het teken stond van de handhaving van de corona-maatregelen.

Met de kerstdrukte in aantocht word het nog belangrijker om er op een positieve manier voor te zorgen dat klanten zich aan de regels houden. En zo met elkaar besmettingen te voorkomen en te zorgen dat de tuincentra hun deuren open mogen houden.

Onder leiding van Frank de Klerk van de HDLG Groep werden de belangrijkste corona-maatregelen met elkaar onder de loep genomen. Welke uitdagingen liggen er bij het handhaven van de maatregelen? Welke maatregelen zorgen voor de meeste weerstand bij de klant? En waar ontstaat die weerstand nu eigenlijk door?

Aan de hand van diverse voorbeelden werd duidelijk hoe irritatie bij klanten in het brein ontstaat en hoe je die weerstand vervolgens breinvriendelijk kunt aanpakken. Met 4 stappen neem je de boosheid weg en kun je ervoor zorgen dat de klant zich niet alleen neerlegt bij de maatregelen, maar ook met een tevreden gevoel verder winkelt. Je hebt hem of haar immers gezien en duidelijkheid gegeven.


Leandra de Boef | 28-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS