maandag 18 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Directiewisseling bij Plantise

Directiewisseling bij Plantise

Algemeen Directeur Ilone Ammerlaan vertrekt bij Plantise. Ze wordt per 1 november opgevolgd door Marco Vermeulen. Hiermee komt een einde aan een carrière van 36 jaar bij het bedrijf. Eerst als directeur grootaandeelhouder bij plantenkwekerij Leo Ammerlaan en de laatste drie jaar als algemeen directeur actief betrokken bij de fusie tussen plantenkwekerij Leo Ammerlaan, de Grow Group en plantenkwekerij Van der Lugt tot één opkweekbedrijf: Plantise.

De directie en de medewerkers van Plantise geven aan Ilone Ammerlaan buitengewoon dankbaar voor haar jarenlange inzet voor het bedrijf en haar inspirerend leiderschap. “Na drie intensieve, leerzame en boeiende jaren, onder meer als algemeen directeur van het fusiebedrijf Plantise, is de tijd rijp om het stokje aan de nieuwe directie over te dragen”, aldus Ilone Ammerlaan zelf over haar vertrek. Ammerlaan zal als aandeelhouder betrokken blijven bij Plantise en daarnaast diverse advies en bestuurlijke rollen binnen en buiten de sector blijven vervullen.

Marco Vermeulen is sinds kort werkzaam bij Plantise als operationeel directeur. Vanaf 1 november gaat hij deze functie combineren met die van algemeen directeur. Samen met financieel directeur Harry van der Linden zal hij de statutaire directie vormen van de onderneming. Ilone Ammerlaan zal als aandeelhouder betrokken blijven bij Plantise en daarnaast diverse advies en bestuurlijke rollen binnen en buiten de sector blijven vervullen.

Plantise is ontstaan uit een fusie tussen plantenkwekerij Leo Ammerlaan, de Grow Group en plantenkwekerij Van der Lugt. Het bedrijf kweekt groente- en sierteeltplanten op voor derden. Het bedrijf beschikt over een kasoppervlakte van circa 50 hectare verspreid over 6 locaties. In Nederland werken circa 220 mensen voor Plantise. In het hoogseizoen wordt daarnaast een flexibele schil van 400 medewerkers ingezet. 


Leandra de Boef | 02-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS