donderdag 4 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

FloraHolland organiseert Social Trade Fair

FloraHolland organiseert Social Trade Fair

Royal FloraHolland organiseert in januari de FloraHolland Social Trade Fair. Een nieuw online initiatief ter vervanging van Trade Fairs en andere beurzen. De veiling en Flower Factor hebben de handen ineengeslagen om de interactie aan te gaan met een groot internationaal vakpubliek, net als op een  echte Trade Fair. Aan de hand van een afwisselend en sterk programma wordt van de social media kanalen een echte beursvloer gemaakt. De Social trade Fair vindt plaats van 11 tot en met 16 januari 2021.

De Social Trade Fair vindt plaats op de social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn van Flower Factor en Royal FloraHolland. Deze kanalen hebben een gezamenlijk bereik van 900.000 profielen. Kwekers, veredelaars en toeleveranciers kunnen deelnemen met een professionele promotiefilm van het bedrijf en/of van producten. Ook kan ervoor gekozen worden om een product te laten verwerken in een livestreamsessie waarbij de floral designers van Flower Factor met de producten aan de slag gaan. Of voor een interview waarbij een bedrijf zijn visie kan presenteren of de doelgroep kan inspireren met een gesponsorde workshop/ interview.

Op de Social Trade Fair zijn inspiratie, informatie en trends op een veilige afstand te volgen en wordt de mogelijkheid geboden om de interactie aan te gaan met de doelgroep.

 

 


06-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS