donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Groen-Direkt verruimt beursdagen, beurstijden en beursaanbod

Groen-Direkt verruimt beursdagen, beurstijden en beursaanbod

Groen-Direkt verruimt in 2021 de tijden en dagen van de reguliere beurzen. In het nieuwe jaar vinden deze plaats op maandag van 7.30 tot 16.00 uur en op dinsdagochtend van 7.30 tot 12.00 uur. De seizoensbeurzen, uitgezonderd van de Voorjaar Showroom en Najaarsbeurs, zijn voortaan ook geopend op de maandagavond tot 20.00 uur.

In 2020 is heeft Groen-Direkt door covid-19 de wekelijkse beurscyclus verlengd tot en met de herfst. Omdat dit goed bevallen is, worden de wekelijkse beurzen in 2021 ook doorgevoerd tot en met augustus. Op deze beurzen presenteert het bedrijf komend jaar meerdere planten per monsterpartij, als goede afspiegeling van de monsterpartij.

Online beursaanbod

Naast de verruiming van de beurstijden, wordt ook de webshop verruimt. Het actuele beursaanbod staat in 2021 voortaan al op vrijdagavond online, waardoor kopers de mogelijkheid krijgen om al het hele weekend voorafgaand aan de reguliere beurs online in te kopen.

Op de beurskalender voor 2021, staan alle nieuwe beursdata- en tijden. Op de website van Groen-Direkt wordt steeds de laatste update gegeven in verband met de dan geldende covid-19 richtlijnen en maatregelen. 

Winter Webshop

In de Winter Webshop staan duizenden partijen de hele winter online tot het nieuwe aanbod van de Voorjaar Showroom in week 5. Zo kan het assortiment altijd online (na)besteld worden via de webshop.

Voorjaar Showroom 2021

De GROEN-Direkt Voorjaar Showroom gaat door op 2 & 3 februari 2021. De organisatie is onderhevig aan de dan geldende COVID-19 richtlijnen. Hierover informeren wij je in januari en via de website.

 

 


Leandra de Boef | 22-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS