maandag 8 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Jan-Paul Rijke Managing Director bij Koen Pack

Jan-Paul Rijke Managing Director bij Koen Pack

Jan-Paul Rijke gaat per 1 februari 2021 aan de slag als Managing Director bij Koen Pack. Hij neemt de dagelijkse leiding van het familiebedrijf over van Koen en Cristol Broekhuizen. De Rijke wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de algehele leiding bij Koen Pack en zal rapporteren aan de aandeelhouders & oprichters.

Koen & Cristol Broekhuizen doen een stapje terug en zijn er van overtuigd dat Rijke, dankzij zijn jaren lange ervaring en zijn netwerk in de sierteelt, een vliegende start kan maken. "Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jan-Paul, samen met het toegewijde team, ons familie bedrijf verder kan ontwikkelen en het voortbestaan van Koen Pack kan borgen voor de toekomst."

Rijke was 20 jaar directeur van Intergreen en heeft Koen Pack leren kennen als een zeer klantgerichte speler op de Europese horticultuur-verpakkingsmarkt. "Ik verheug mij erop om samen met het team een bijdrage te leveren aan het versterken en uitbouwen van de positie van dit prachtige internationale familie bedrijf." 


Leandra de Boef | 29-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS