maandag 8 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Thursd Online Trade Fair krijgt vervolg in januari 2021

Thursd Online Trade Fair krijgt vervolg in januari 2021

Door het succes van de Thursd Online Trade Fair (TOTF) in het najaar van 2020 heeft Thursd besloten in januari 2021 een volgende editie te organiseren. Sierteeltbedrijven uit de hele wereld krijgen van 21 tot en met 31 januari 2021 de mogelijkheid om zich weer online te laten zien.

De Thursd Online Trade Fair (#TOTF2021) is een beurs die alleen online is te bezoeken. Op de eerste editie in oktober van dit jaar stonden direct al grote veredelaars, zoals Dümmen Orange, Royal Van Zanten, Ball, Anthura, Interplant, Evanthia en De Ruiter. Ook kwekersgroepen Marginpar, DecoFresh, Decorum en Addenda en individuele kwekers zoals Nolina en Gerbera United waren aanwezig op deze online beurs. Thursd verwacht ook straks weer een flink aantal mooie namen te kunnen presenteren. TOTF2021 wordt een voorjaarseditie, en is dus een uitgelezen plek voor aanbieders van seizoensproducten.

“De reacties van zowel standhouders als online bezoekers op de allereerste online sierteeltbeurs in oktober waren geweldig. Er waren dan ook zo’n vijftig prachtige stands ingericht waar elke standhouder zich optimaal aan de hele wereld kon laten zien. Dit vraagt om een vervolg!", vertelt Marcel de Romph, managing editor van Thursd. "Bovendien ruimen we de beurs niet op na drie dagen; alle webpagina’s blijven ook na de TOTF vindbaar op Thursd en worden zo door Google goed geïndexeerd." De redactie van Thursd besteedt veel aandacht aan de juiste SEO op elke pagina. Daarbij zijn er ook nu weer opties voor extra publiciteit in onze nieuwsbrieven en op de sociale kanalen.

Thursd is een internationaal online platform met verhalen van en over bedrijven en personen in de sierteelt. Het is inmiddels een bekend internationaal mediaplatform met bezoekers van over de hele wereld. Elke maand bezoeken ruim 70.000 mensen de website. Wekelijks worden 50.000 mensen bereikt met de nieuwsbrieven, en met een IPM van 15,6 lukt het om op Facebook maandelijks ruim 100.000 mensen te bereiken.


29-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS