donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Vertify nieuwe naam Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland

Vertify nieuwe naam Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland

Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland hebben een nieuwe naam. Per 1 januari 2021 gaan beiden verder onder de naam Vertify. Behalve een naamswijziging is er ook een nieuw bedrijfslogo, een vernieuwde uitstraling, een nieuwe pay-off en de lancering van een gloednieuwe website: www.vertify.nl

Vertify staat voor groen. "Het is dé proeftuin voor de land- en tuinbouw die wil bijdragen aan een verdere vergroening van de sector. En Vertify staat voor het verifiëren van onderzoekshypotheses." Er is gekozen voor een frisse en moderne naam met internationaal karakter om verder te kunnen groeien in een veranderende en steeds internationalere markt. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.  

“Deze nieuwe naam en uitstraling maakt duidelijk wie we zijn en wat we doen. Onze missie is het delen en verklaren van kennis en innovaties. Met onze onderzoeken bedienen we bedrijven, telers en andere belanghebbenden. En onze ambities reiken verder dan de grenzen van Nederland”, aldus Johan Kos, directeur van Vertify. “We zoeken de samenwerking met landen zoals China, Vietnam en Colombia.”

Vertify voert onderzoek uit in de teelt vollegrondsgroenten, glastuinbouw, akkerbouw, bloembollen en fruit. Naast onderzoek houdt de organisatie zich ook bezig met demonstratie van innovaties en kennisoverdracht. Het heeft locaties in Zwaagdijk, de Wieringermeer, Naaldwijk en Honselersdijk en meer dan 100 uitvoeringslocaties in Nederland en België. Naast het uitvoeren van proeven faciliteert Vertify ook bijeenkomsten, open dagen en demonstraties.
 

 


Leandra de Boef | 05-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS