donderdag 4 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Nieuwe voorzitter voor telersvereniging VannoVa

Nieuwe voorzitter voor telersvereniging VannoVa

Chrysantencoöperatie VannoVa heeft sinds 1 januari van dit jaar een nieuwe voorzitter. Master Grower Remco van Ruyven neemt per die datum het stokje over van Laurens van der Lans. Laatstgenoemde heeft begin 2020 zijn tuin in ’s-Gravenzande verkocht en zich is gaan ontfermen over het distributiecentrum van VannoVa in Naaldwijk.

Laurens van der Lans (links) draagt het stokje over aan Remco van Ruyven (rechts)

“Ik wil ervoor zorgen dat de toekomst voor VannoVa gewaarborgd blijft, zodat wij topkwaliteit kunnen blijven leveren met de hoogwaardige service die daarbij past”, aldus Van Ruijven.

Van Ruyven is al 10 jaar werkzaam in het familiebedrijf J&A Flowers in de Lier, waar de focus ligt op het telen van diverse soorten pluischrysanten van topkwaliteit. Topkwaliteit is tevens een van de belangrijkste pijlers van VannoVa en is zowel wat Van der Lans voorheen, als Van Ruijven nu voor ogen heeft voor de coöperatie.

Naast Remco van Ruyven bekleden Guus van Leeuwen van Chrysantenkwekerij Guus van Leeuwen en Peet van Leeuwen van Van Leeuwen Flowers een functie als bestuurslid binnen de chrysantencoöperatie. 


Leandra de Boef | 07-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS