donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Artisan Orchids vraagt medewerkers om hulp bij procesverbetering

Artisan Orchids vraagt medewerkers om hulp bij procesverbetering

Artisan Orchids heeft haar medewerkers om hulp gevraagd bijhet verbeteren en evranderen van diverse processen binnen het bedrijf. De medewerkers van de orchideeënkwekerij uit Nieuwaal zijn de laatste maanden van 2020 gezamenlijk binnen een projectgroep aan de slag gegaan met de procesverbetering.

"Juist in tijden van crisis is het belangrijk niet alleen bezig te zijn met je dagelijkse operatie, maar te blijven focussen op je langetermijnstrategie. Daarom hebben we de medewerkers in projectvorm om ‘hulp’ gevraagd", vertelt Wilco Verhoeven, eigenaar van Artisan Orchids.

Dankzij de open bedrijfscultuur bij Artisan Orchids kon de projectgroep open en eerlijk  discussiëren over verschillende bedrijfsprocessen en knelpunten op de werkvloer. Denk hierbij aan de communicatie en samenwerking tussen verschillende nationaliteiten en alternatieven voor het ruimtegebrek door snelle groei. Ook een efficiëntere werkwijze in de productie is aan bod gekomen. Voor een groot aantal van de te verbeteren processen zijn door de projectgroep al passende en blijvende oplossingen gevonden. 

Het inzetten van een projectgroep en het continu bezig zijn met verbeteren en optimaliseren passen goed bij de koers die Artisan vaart. Zo heeft Verhoeven ook de keuze gemaakt om, ondanks de crisis, geen geplande bedrijfsprocessen op te schorten of terug te trekken. “Als je in tijden van tegenspoed op zaken vooruit durft te lopen, ben je júist voorbereid op de betere tijden die altijd weer aan zullen breken.” 

Verhoeven en zijn team hebben het project onlangs feestelijk afgesloten. Ze zien de toekomst rooskleurig tegemoet en kunnen niet wachten om van 2021 een nog succesvoller jaar te maken.


Redactie Floranews | 13-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS