maandag 8 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Iwan van der Knaap nieuw bestuurslid VNO-NCW Oostland

Iwan van der Knaap nieuw bestuurslid VNO-NCW Oostland

Iwan van der Knaap van Anthura is aangesteld als nieuw bestuurslid van VNO-NCW Oostland. Van der Knaap is aangesteld voor een periode van drie jaar met een mogelijkheid tot verlenging van 3 jaar. Na het vertrek van Ilone Douma-Ammerlaan komt er met Van der Knaap weer iemand uit de tuinbouw in het bestuur. 

"VNO-NCW is een hele brede vereniging waarin alle sectoren in het bedrijfslevens zijn vertegenwoordigd. Juist dat is de kracht; groot en klein complementeren aan elkaar. Elkaar versterkend in belangenbehartiging in zowel grote als kleine zaken en belangen", aldus Van der Knaap in gesprek met De Heraut.

Anthura is zelf al jaren lid van de ondernemersvereniging. In zijn nieuwe rol als bestuurder kan Van der Knaap nu zelf een actieve bijdrage leveren aan de vereniging. “Een vereniging; dat ben je zelf. Je kunt iets vinden, maar ook zelf een bijdrage leveren. Je weet dat er wat tijd in gaan zitten, maar je kunt ‘ja’ of ‘nee’ zeggen en als het ‘ja’ wordt moet je dingen op willen pakken”, vertelt hij in De Heraut. 

Na het vertrek van Ilone Douma-Ammerlaan komt er met Van der Knaap weer iemand uit de tuinbouw in het bestuur. De aanstelling is voor drie jaar met een eventuele verlenging van nog eens drie jaar. 

bron: De Heraut


Leandra de Boef | 14-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS