donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Verdel sluit aan bij FM Group

Verdel sluit aan bij FM Group

FM Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Verdel. De twee bedrijven trekken vanaf dit jaar samen op, maar Verdel blijft wel onder eigen naam opereren. Ook het management van het bedrijf blijft in handen van de familie.

Verdel en FM Group, waar onder andere FleuraMetz deel van uitmaakt, zijn beiden al ruim 50 jaar actief in de bloemen- en plantenhandel en werkten al succesvol samen. De directies van de twee bedrijven kennen elkaar al jarenlang en voelen zich goed bij de overeenkomstige bedrijfscultuur.

Verdel verwacht door de aansluting bij FM Group zijn klanten in de toekomst nog beter te kunnen bedienen en de groeiambities te kunnen verwezenlijken. Verdel is voornamelijk actief op de retail. Voor FM Group draagt Verdel in belangrijke mate bij aan het realiseren van de groepsstrategie door het vergroten van het marktaandeel bij bloemisten, groothandels en retailers in Europa. 


Leandra de Boef | 15-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS