maandag 8 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Plantarium 2021 terug in Plantarium-gebouw

Plantarium 2021 terug in Plantarium-gebouw

Plantarium zal dit jaar plaatsvinden van 1 tot en met 3 september. Tenminste, als de beurs ook daadwerkelijk fysiek plaats kan vinden. De organisatie laat weten hier eind maart definitief over te beslissen. Deze datum vertelt ons in elk geval dat er dit jaar niet samengewerkt zal worden met Groen-Direkt. De Groen-Direkt Najaarsbeurs vindt namelijk plaats op 25 en 26 augustus.

De organisatie heeft gehoor gegeven aan de wens van deelnemers en bezoekers om de beurs plaats te laten vinden in september, als bijna heel Europa terug is van vakantie. Als de fysieke Plantarium-beurs door kan gaan, zal deze weer plaatsvinden in het Plantarium-gebouw, de vertrouwde plek waar tot 3 jaar geleden de beurs gehouden werd. Drie jaar geleden werd gekozen voor een intensieve samenwerking met Groen-Direkt en tot de organisatie van beiden beurzen onder één dak. Dit jaar is anders besloten. 

Plantarium 2017

Inschrijving alleen in april mogelijk

De beslissing of Plantarium fysiek door zal gaan, zal genomen worden op basis van de actuele ontwikkelingen rondom de Corona-pandemie. "Omdat dit vrij laat is, kan uitsluitend in de maand april worden ingeschreven door deelnemers, niet eerder en niet later", zo meldt de organisatie.

Geen digitale beurs

De organisatie laat weten dat er in 2021 geen digitale beurs georganiseerd zal worden als de fysieke beurs niet door zou kunnen gaan. In 2020 werd hier wel voor gekozen, maar ontstond er volgens Plantarium te weinig interactie tussen deelnemers en bezoekers. 

 

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 19-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS