maandag 8 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

HilverdaFlorist en Takii slaan handen ineen

HilverdaFlorist en Takii slaan handen ineen

HilverdaFlorist en Takii slaan de handen ineen om de veredeling van potgerbera's te versnellen. De twee veredelaars bouwen hiermee voort op hun bestaande relatie. De samenwerking richt zich alleen op de werkvelden veredeling en zaadproductie. De verkoop van de potgerbera Royal-serie wordt via Takii voortgezet en de Flori Line en Sundayz uitsluitend via HilverdaFlorist.

Door hun krachten te bundelen willen de bedrijven tegemoetkomen aan de vraag van klanten in de snel veranderende markt voor potgerbera's. De familiebedrijven hebben een lange gemeenschappelijke geschiedenis en werken al samen op andere gebieden. 

Takii heeft een succesvol veredelingsprogramma voor potgerbera's dat heeft geleid tot talrijke introducties zoals de hybride Royal-serie. Als gerberaspecialist is HilverdaFlorist de perfecte match om dit veredelingsprogramma te integreren op hun veredelingslocatie in Nederland en de zaadproductie op te starten.

 


Redactie Floranews | 19-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS