maandag 8 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Veel animo voor Thursd Online Trade Fair 2021

Veel animo voor Thursd Online Trade Fair 2021

Na de succesvolle online beurs in oktober 2020, is vandaag de tweede editie van de Thursd Online Trade Fair gestart. Van 21 tot 31 januari presenteren zo'n veertig gerenommeerde bedrijven hun topnoviteiten voor 2021. Op de TOTF2021 Winter Edition profiteren zij van een groot online bereik onder bloemisten, kwekers en handelaren.

Naast diverse veredelingsbedrijven, zoals Dümmen Orange, Royal Van Zanten, Deliflor, Syngenta, Roses Forever en De Ruiter, laten ook kwekers(groepen) als DecoFresh, Decorum, VG Orchids, Marjoland en Tesselaar Alstroemeria zich uitgebreid zien op de online beurs. Net als handelspartijen zoals Coloríginz, Farm Direct en Adomex. Verder presenteert de industrie rondom de sierteelt zich steeds meer met onder andere Pagter Innovations, Koen Pack en Van Nifterik Holland.

Veel_animo_voor_tweede_editie_Thursd_Online_Trade_Fair_Floranews

“Het mooie van een stand op de TOTF2021 Winter Edition is dat je online heel goed zichtbaar bent. Bedrijven met een online stand krijgen een opvallende plek op de homepagina van Thursd.", vertelt Arnold Wittkamp van Thursd. "Deze homepagina is onze beursvloer, waar de bezoeker een stand ‘binnenloopt’ door erop te klikken. Standhouders profileren hun bedrijf, producten en diensten in hun online stand. Hun webpagina’s blijven ook na de #TOTF2021 op Thursd zichtbaar en goed vindbaar."

De bezoekersaantallen zijn volgens Wittkamp vooral sinds de vorige online beurs erg hard gestegen. De laatste maanden zou Thursd in bereik elke maand met ongeveer 20 procent gegroeid zijn, zowel op de website als via de sociale kanalen. “Tijdens de #TOTF2021 Winter Edition zullen de online standhouders ook hun eigen netwerk aansporen te gaan kijken op Thursd”, aldus Arnold Wittkamp. “In deze coronatijd zien we dat online engagement een belangrijke meerwaarde biedt ten opzichte van de bestaande contactmogelijkheden."

De bezoekers van de Thursd-website komen uit 87 landen, waarvan de VS, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk voor ruim 70% van de bezoekers zorgen.
 


21-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS