donderdag 25 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Ricardo Kraak nieuwe mede-eigenaar De Vreede Holland

Ricardo Kraak nieuwe mede-eigenaar De Vreede Holland

Ricardo Kraak is per 1 januari 2021 mede-eigenaar geworden van de Vreede Holland. Kraak is sinds vorig jaar algemeen directeur bij de 9 cm Phalaenopsis spelcialist uit Bleiswijk. Kraak wordt, samen met de broers John en Herman de Vreede, aandeelhouder. Met elkaar zorgen zij voor de continuïteit van het bedrijf dat inmiddels al meer dan 70 jaar bestaat.

“Het bedrijf heeft een transitie doorgemaakt de afgelopen jaren. We hebben grote sprongen gemaakt in de productkwaliteit en hebben het proces verder gefinetuned”, vertelt Kraak. De Vreede heeft haar processen dusdanig geoptimaliseerd en gecertificeerd dat ze de Europese retailmarkt -naar de wensen van de klant- kan beleveren. “Ook door sterk in te zetten op de ontwikkeling van de medewerkers, te kiezen voor de juiste mensen op de juiste plaats en door te doen wat we beloven, hebben we het vertrouwen van de klant gekregen en daar zullen we de komende jaren verder op inzetten”, aldus Kraak.

Ricardo Kraak, John de Vreede, Herman de Vreede (v.l.n.r.)

De Vreede Holland heeft vier vestigingen en een teeltoppervlakte van 12 hectare. Onder de slogan ‘Creating Nature’s Finest’ is het bedrijf continue op zoek naar nieuwe rassen en concepten voor de levering van 9cm Phalaenopsis in grote volumes aan de Europese retail.


Redactie Floranews | 22-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS