maandag 19 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Planthunters wil bijzondere planten toegankelijk maken voor iedereen

Planthunters wil bijzondere planten toegankelijk maken voor iedereen

Per vandaag kunnen kwekers, exporteurs en detaillisten voor uniek, bijzonder en nieuw assortiment terecht op het nieuwe digitale platform Planthunters. Het platform wil unieke, bijzondere en nieuwe planten toegankelijk maken voor iedereen. Het werkt samen kwekers, exporteurs en detaillisten en brengt op het platform de vraag van detaillisten samen met het aanbod van de kwekers. Maar dan wel met behoudt van de huidige keten en zonder dat er voor alle partijen heel veel werk in zit. 

Hoe het werkt? De detaillisten zijn de hunters op het platform. Zij hunten op het platform  tussen de veilingen en de webshop-artikelen. Want tussen de veilingen zijn de meest speciale en nieuwe artikelen te vinden. Daarnaast zijn in het webshopgedeelte de soorten en concepten te vinden waar grotere aantallen beschikbaar van zijn!

Het verzamelen en het op de juiste manier gebruiken van data is één van de belangrijkste aspecten op het platform. Deze data bestaat uit twee onderdelen, namelijk prijsbepaling en segmentatie. De data die op het platform verzameld wordt, zal gedeeld worden met de kweker. De data die direct van de detaillist vandaan komt, creëert veel inzicht en helpt de kweker bij het maken van strategische keuzes.

Planthunters.nl is vanaf 1 maart 10.00 uur Planthunters.nl in de lucht.


Redactie Floranews | 01-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS