maandag 19 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Qualisa overgenomen door Elite Flower

Qualisa overgenomen door Elite Flower

Qualisa is overgenomen door Elite Flower. Dit laat Peter van der Deijl weten. Hij was tot de overname eigenaar en algemeen directeur van het bedrijf. Qualisa is een Ecuadoraans bedrijf in Nederlands eigendom dat zich inzet voor het produceren van hoogwaardige snijrozen.

Het bedrijf in 1992 opgericht door de familie Van der Deijl. Elite Flower zal de “legacy” en “footprint” van Peter van der Deijl en zijn familie voortzetten.

"We zijn er sterk van overtuigd dat met overname onze klanten, onze medewerkers en ons merk gekoesterd zullen worden en nog vele decennia in het bedrijf zullen blijven voortbestaan.

Er kan geen beter moment zijn om onze farms te verkopen dan nu. De business is goed geweest, en de farms zijn op hun best, dankzij een fantastisch team. Elite Flower zal de hoogste kwaliteit rozen blijven telen die klanten de afgelopen drie decennia zijn gaan waarderen en vertrouwen.

We zijn ervan overtuigd dat Elite Flower nieuwe kansen voor de toekomst zal bieden en danken al onze relaties voor hun vertrouwen en toewijding aan ons bedrijf gedurende al die jaren ".


Redactie Floranews | 04-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2103 The Master Growers Team Manager vacature


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS