zondag 16 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Sander Leijgraaf nieuwe Commercieel Manager Plantise

Sander Leijgraaf nieuwe Commercieel Manager Plantise

Sander Leijgraaf is aangesteld als de nieuwe Commercieel Manager bij Plantise. Leijgraaf wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de verkoopstrategie en de professionalisering van de verkoopdivisies groenteplanten, sierteelt en opkweek voor derde partijen. Leijgraaf is 10 jaar geleden gestart bij kwekerij Leo Ammerlaan dat in 2019 is opgegaan in Plantise. In de huidige functie heeft Leijgraaf een belangrijk rol binnen de verkooporganisatie en het transformatieproces van het bedrijf.

"Ik ervaar Plantise als een bedrijf met als belangrijke kernwaarden klantgerichtheid en betrokkenheid. Ik ben trots op de resultaten die wij binnen Plantise vanuit de fusie al gerealiseerd hebben en hoe betrokken onze medewerkers zijn. Samen met al mijn collega’s van het verkoopteam, die reeds geruime tijd de verantwoordelijkheid dragen voor de diverse portefeuilles, gaan we gezamenlijk werken aan onze ambities", zegt Leijgraaf over zijn aanstelling.

Hij vervolgt: "De authentieke aanpak van Plantise blijft onveranderd echter we willen wel een verdiepingsslag maken in de wensen en behoeftes van onze klanten. Dagelijks schakel ik met het team om zonodig de expertise binnen onze organisatie in te zetten voor een maximale klant bediening. De juiste gesprekspartner voor onze klant zijn is ons sterke punt. Plantise is en blijft in mijn optiek een kwekers organisatie die naast de kwekers staat. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de hele organisatie de volgende stap van groei in te zetten.”

Plantise behoort tot de top drie van opkweekbedrijven in Nederland en is marktleider in de biologische opkweek en de verlengde opkweek van snijgerbera's. 


 


Redactie Floranews | 18-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS