woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Danziger breidt product management divisie uit

Danziger breidt product management divisie uit

De Israelische veredelaar Danziger breidt haar product management divisie uit met de nieuw gecreëerde functies van Product Manager Perkgoed en Product Manager Snijbloemen.

De functie van Product Manager Bedding wordt ingevuld door Yael Assouline, een ervaren veredelaar met een bewezen staat van dienst op het gebied van innovatieve doorbraken, zoals de Vanessa Verbena-serie. "Yael is zeer getalenteerd, werkt al jaren bij Danziger en kent het DNA van het bedrijf " zegt Ori Danziger.

Links Ohad Shafran, rechts Yael Assouline

De functie van Product Manager Snijbloemen wordt ingevuld door Ohad Shafran, een agrariër in ons snijbloemen verkoopteam, met een uitgebreide kennis van de marktbehoeften en uitstekende klantrelaties. Ohad was succesvol als marktmanager in Afrika en Zuid-Amerika voordat hij overging naar zijn nieuwe rol als product manager snijbloemen.

In hun nieuwe functie zullen Assouline en Shafran verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van productontwikkeling, van het identificeren van de behoefte aan een nieuw product, tot de fasen van introductie, proefprocessen, branding en go to market strategie - dit alles in nauwe samenwerking met de veredelings-, productie-, marketing- en verkoopteams over de hele wereld.

De strategische benadering van Danziger om innovatieve en superieure genetica voor zowel de snijbloemen- als de perkgoedmarkt te hebben, was de drijfveer achter deze beslissing: "De afgelopen jaren hebben we onze ontwikkelingsvaardigheden en ook onze marktbenadering uitgebreid met een duidelijke portfoliostrategie", zegt Ori Danziger, plaatsvervangend CEO en leider van het nieuwe productmanagementteam. 


Redactie Floranews | 22-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS