zondag 16 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

LG Flowers wint met Bloom Makery publieksprijs Shopping Awards 2021

LG Flowers wint met Bloom Makery publieksprijs Shopping Awards 2021

LG Flowers heeft met haar webshop Bloom Makery de publieksprijs gewonnen bij de Shopping Awards 2021. Meer dan 100.000 consumenten en 750 vakexperts hebben gestemd en Bloom Makery als publiekslieveling gekozen in de categorie "woonaccesoires". Daarnaast werd Bloom Makery derde in de category Best Starter 2021.

beeld: Joyce Lansbergen

"Ik ben echt ontzettend trots op mijn team, want alleen samen hebben we er zo'n mooie webshop van kunnen maken. En als het dan zover is dat de wereld weer opengaat, dan gaan we deze prijs nog eens goed vieren", aldus een blije Joyce Lansbergen. Met Bloom Makery biedt Lansbergen vanuit LG Flowers de vrolijke, verse en kleurrijke gerbera direct aan de consument aan.

De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards), reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce - het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.

Op donderdag 25 maart 2021 werden de Shopping Awards voor de 19e keer uitgereikt. 

 


Leandra de Boef | 26-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS