dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Promotiecamapagne voor Jaar van de Goudsbloem en Courgette van start

Promotiecamapagne voor Jaar van de Goudsbloem en Courgette van start

Fleuroselect is gestart met de internationale marketingcampagne "2021, Jaar van de Goudsbloem en Courgette. De campagne wordt georganiseerd door de Home Gardening business unit van Fleuroselect en heeft als doel de verkoop van Goudsbloem en Courgette zaden en planten aan eindconsumenten te stimuleren.

In gerenommeerde openbare parken en tuinen komen grootschalige displays met goudsbloemen (Calendula officinalis), die de diversiteit van deze veelzijdige plant aan de consument laten zien. Onder de leden van Fleuroselect zijn maar liefst 80 rassen ingezameld. Displays zijn gepland in Harlow Carr en Hyde Hall, twee tuinen van de Royal Horticultural Society in het Verenigd Koninkrijk, in het Egapark in Erfurt (Duitsland), op het eiland Mainau (Duitsland) en in Jardin des Plantes in Parijs. Bovendien wordt in de tuin Bridgewater, eveneens van de Royal Horticultural Society, een proefveld aangelegd met courgettes om de rassen te beoordelen voor een Award of Garden Merit.

Om de aandacht voor deze belangrijke gewassen in de internationale tuinmedia te bevorderen worden kant-en-klare informatieve reportages met inspirerende beelden van Goudsbloem en Courgette gestuurd naar een selectie van internationale lifestyle- en tuinjournalisten. 

Ook is er speciaal marketingmateriaal en inspirerende fotografie ontwikkeld om te worden geïntegreerd in de promotieactiviteiten van veredelaars, distributeurs en retailers. Deelnemers kunnen hun bedrijfslogo of andere informatie toevoegen aan professioneel ontworpen bestanden en zo hun gepersonaliseerde label, zaadverpakking, advertentie of social media post creëren.

In 2022 zal de marketingcampagne in het teken staan van Papaver & Basilicum.

 


Redactie Floranews | 29-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS