zondag 16 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

FAM Flower Farm en Flower Circus nemen fans online mee de bollenvelden in

FAM Flower Farm en Flower Circus nemen fans online mee de bollenvelden in

Nu de narcissen volop in bloei staan zagen FAM Flower Farm en Flower Circus de kans schoon om hun online fans mee te nemen de bollenvelden in.

Linda van der Slot nam samen met John Elstgeest de kijkers mee in de prachtige wereld van de narcissen. Terwijl Linda allerlei soorten narcissen liet zien, leerden de kijkers meer over de narcis en de bollenteelt.

Het weer was voor deze tour ook nog eens prachtig. Het contrast kon haast niet mooier met de geel/witte narcissen velden en de strakblauwe lucht.

Dat de narcis zo veel verschillende vormen en kleuren heeft kwam ook aan bod. Veel bloemisten en bloemenliefhebbers kennen uiteraard de trompet narcis, maar helaas weten maar enkelen dat er zo veel meer vormen en kleuren zijn.

Vanwege alle positieve reacties zal Flower Circus zeer binnenkort ook nog in de Hyacinten- en Tulpenvelden te vinden zijn voor nog een digitaal rondje. Houdt de social media kanalen van Flower Circus in de gaten voor de datum.

 


Redactie Floranews | 30-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS