zondag 16 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Farm Direct zet nieuwe website in spotlight met een ludieke 1 april actie

Farm Direct zet nieuwe website in spotlight met een ludieke 1 april actie

Bij Farm Direct dachten ze dat dit jaar dat de sector met alle heisa rond corona wel wat extra humor kon gebruiken. Het bij elkaar steken van de koppen hand een leuke 1 april actie tot gevolg. In de nieuwsbrief van 1 april stuurde de importeur de bijzondere mededeling dat de rozen vanaf heden op de kop in het fust zouden worden geleverd. Een wetenschappelijk onderzoek zou namelijk uitgewezen hebben dat rozen, net als de mens, vocht opnemen via de kop. Tevens hielp dit bij het bestrijden van infecties.

De oplettende lezer kon direct zien dat het om een grap ging. De univeristeit van Rosoidea betekent de universiteit van rozen, die uiteraard niet bestaat. Pasadena werd met oog op het weekend 'Paasadena' en prof. dr. A.P. Rilfuls lijkt verdacht veel op 'April Fools', de engelse variant van 1 april.

Voor meer informatie kon men klikken op een link, die verwees naar de Farm Direct website. Daar kwam de aap eindelijk uit de mouw. Het betrof allemaal een 1 april grap, om de nieuwe website in het zonnetje te zetten. Of de klanten van Farm Direct het bericht echt geloofden blijft voor altijd een vraag, maar deze manier van ondernemen met een knipoog zorgt altijd voor een leuk feestje.

Farm Direct importeert vanuit Royal FloraHolland in Aalsmeer een breed assortiment bloemen, voornamelijk uit Ecuador en beleveren hiermee, via groothandels en exporteurs bloemisten door heel Europa.

 


Redactie Floranews | 02-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS