zondag 16 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Noviflora breidt verder uit in Zweden

Noviflora breidt verder uit in Zweden

Noviflora heeft haar positie in Zweden verder versterkt door de overname van het Zweedse bedrijf Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB. Naast de vestigingen in Göteborg, Helsingborg en Uppsala wordt nu Borås de vierde vestiging van Noviflora in Zweden.

Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als premium kwaliteitsleverancier in de verkoop van bloemen, planten en accessoires aan bloemisten en tuincentra in West- en Centraal-Zweden. De activiteiten van Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB blijven plaatsvinden vanuit de huidige vestiging in Borås.

Xander van Reisen en Hendrico de Brabander van Noviflora zijn trots op de uitbreiding. "De overname van Carlsson betekent voor Noviflora een verdere versteviging in de Zweedse markt waar we al jarenlang actief zijn. Door slimme samenwerking met onze bestaande bedrijven in Zweden kunnen we onze lokale positie weer een flinke boost geven. Hierbij streven we continue naar de kortste weg van kas naar kassa voor nationaal en internationaal product."

De Cash & Carry van Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB is centraal gelegen in Zweden en beschikt volgens Van Reisen en De Brabander over een uniek logistiek netwerk met sales trucks waarbij de online verkoop via de webshop een grote rol speelt. "Noviflora wil de rol als kwaliteitsleverancier voor bloemen en planten op de focus-marktgebieden duurzaam uitbouwen door voorwaarts te integreren in de markten waar het familiebedrijf als exporteur marktleider is.“


01-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS