maandag 21 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Interplant Roses East-Africa bestaat 10 jaar

Interplant Roses East-Africa bestaat 10 jaar

Interplant Roses East-Africa bestaat dit jaar 10 jaar. Het is onderdeel van de Interplant Groep met zijn hoofdkantoor in Nederland. Inmiddels 11 jaar geleden besloot de familie Ilsink, door de sterk toegenomen vraag naar hun rozenvariëteiten, tevens te gaan vestigen in Kenia. Zo kon het de Oost-Afrikaanse markt veel beter bedienen. Interplant Roses East-Africa, gevestigd bij het Naivasha meer, is inmiddels een begrip in de regio geworden.

De keuze voor Naivasha is een juiste gebleken: de strategische ligging biedt relaties uit de gehele wereld de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de showkas, waar de nieuwste en reeds in de markt zijnde rozensoorten te zien zijn, zowel enkelbloemige rozen als trosrozen. De vestiging, met een areaal van ruim 4 hectare, heeft een ruimte van 1,5 hectare die gereserveerd is voor het opbouwen van voortkwekingsmateriaal voor de wereldwijde klantenkring.

De weelderige tuinen, de beschikking over prachtige, maar ook functionele ‘wetlands’, het zonne-energie systeem alsmede de moderne bedrijfsvoering creëren een bijna serene maar tegelijkertijd efficiënte omgeving waarin Interplant Roses East-Africa zijn bezoekers ontvangt. Circa 80 goed opgeleide medewerkers houden zich bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering. 


Redactie Floranews | 20-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS