maandag 21 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Europese Blijf stralen-campagne in volle gang

Europese Blijf stralen-campagne in volle gang

Op 19 april is de Europese sierteeltcampagne ‘Blijf stralen’ van start gegaan en loopt tot en met 9 mei. ‘Blijf stralen’ loopt in Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Nederland en in Frankrijk, waar de campagne al op 12 mei gestart is en loopt tot en met 2 mei. Via tv, YouTube Masthead, YouTube TrueView en radiospotjes verleidt de campagneboodschap consumenten om Europese bloemen, kamer- en tuinplanten te kopen. De campagne duurt drie weken.

‘Blijf stralen’ laat zien hoeveel uitdagingen bloemen en planten ervaren tijdens het bloeien. Desondanks blijven ze zich oprichten naar de zon. De boodschap is: Doe hetzelfde en blijf stralen met Europese bloemen en planten. Sectorpartijen en verkoopkanalen kunnen nog steeds aanhaken en gratis POS-materiaal downloaden waarmee ze de campagneboodschap op de winkelvloer en online kunnen delen.

Het POS-pakket bestaat uit een video, beelden en posters die gedownload kunnen worden vanaf de speciale website EU-shine-on.com. Met deze materialen kunnen geïnteresseerde partijen hun klanten op de winkelvloer of via hun social media kanalen inspireren en hiermee de verkoop van Europese bloemen en planten stimuleren.

Blijf Stralen ontvangt financiering uit het noodfonds voor de Europese landbouwsector. Samenwerkende Europese sierteeltpromotie-organisaties sloegen de handen ineen voor dit initiatief.

 

Leandra de Boef | 26-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS