dinsdag 22 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Always Kalanchoe verrast horecaondernemers en verwelkomt terrasbezoekers

Always Kalanchoe verrast horecaondernemers en verwelkomt terrasbezoekers

Vandaag mogen de terrassen weer open. Horecaondernemers in heel Nederland hebben de afgelopen dagen de puntjes op de i gezet voor het moment waarop ze eindelijk weer gasten buiten mogen verwelkomen. Om de terrasbezoekers zich extra welkom te laten voelen heeft het kwekers- en veredelaarscollectief Always Kalanchoë strandtenten en terrassen verrast met kleurrijke kalanchoes voor op de tafels.

In onder meer Alkmaar, Den Haag, Delft, Middelburg, Schagen, Heerhugowaard, Hoek van Holland en het Westland hebben zij talloze horecaondernemers verrast met de kleurrijke terrasplanten.

“We zijn ontzettend blij dat de horeca, na zo’n lange tijd, buiten weer open gaat. Het is voor onze kwekers een mooie gelegenheid hun lokale ondernemers te helpen. We hopen op goed weer en volle terrassen”, vertelt Paul Ras, namens de kwekers en veredelaars van Always Kalanchoë. "Kalanchoës, ook wel woestijnrozen genoemd, zijn bij uitstek geschikt om het terras op te vrolijken en doordat ze water opslaan in hun blad, bloeien ze moeiteloos de hele zomer door."


Leandra de Boef | 28-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS