woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Kasgroeit organiseert online inspiratiedag Groeien in je werk

Kasgroeit organiseert online inspiratiedag Groeien in je werk

Kasgroeit organiseert op donderdag 10 juni een online inspiratiedag met als thema ‘Groeien in je werk’. Medewerkers in de glastuinbouw kunnen tijdens deze inspiratiedag interactieve workshops volgen en kennismaken met cursusaanbieders van allerlei verschillende opleidingen. Daarnaast is het mogelijk in gesprek te gaan met een loopbaancoach of met de adviseurs van Kasgroeit.

"Het online evenement komt voort uit de fysieke Kasgroeit Cursusmarkt die wij in 2018 georganiseerd hebben. Door te kiezen voor online kunnen we meer flexibiliteit bieden en een grotere doelgroep aanspreken.” aldus Jeroen Verweij, programmamanager van Kasgroeit.

Regie nemen in Leren en ontwikkelen is zowel voor werkgevers als werknemers een belangrijk speerpunt. Tijdens de online Inspiratiedag kunnen deelnemers daarom in gesprek gaan met loopbaancoaches of de adviseurs van Kasgroeit om hun mogelijkheden in kaart te brengen. Tevens zijn er ruim 20 opleiders vertegenwoordigd op het gebied van Telen, Techniek, Agrarisch maar ook Talen en Communicatie.

Programma

De inspiratiedag start om 13:00 uur met de opening door Peter Loef van Glastuinbouw Nederland en Leo van Beekum van FNV. Aansluitend verzorgen Arno Folkerts & Paul Smit vanaf 13:15 uur een keynote sessie over verandering en wendbaarheid. Vanaf 14:30 uur starten de workshops en kunnen deelnemers (video)chatten met cursusaanbieders en in gesprek gaan met een loopbaancoach of adviseur van Kasgroeit. 

Het workshop aanbod is zeer divers met thema’s als ‘De impact van autonoom en data driven telen’, ‘Het ontdekken en inzetten van je talenten’, ‘Hoe blijf je mentaal en fysiek in balans’ en een workshop over ‘Handvatten voor het optimaliseren van team overleggen’. Daarnaast zijn er ruim 20 opleiders en cursusaanbieders beschikbaar om je vragen te stellen en mogelijkheden te bespreken.“

Het volledige programma en een overzicht van de workshops vind je hier. Aanmelden voor de inspirtatiedag, inschrijven voor workshops of een afspraak inplannen met een loopbaancoach of adviseur kan via deze link. Deelname aan de inspiratiedag van Kasgroeit is gratis.

 


Redactie Floranews | 04-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS