dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Quality Plants Europe bouwt aan toekomst

Quality Plants Europe bouwt aan toekomst

Sinds begin mei is Quality Plants Europe (QPE) gevestigd aan de Schreyrackseweg in Bergschenhoek in een compleet nieuw en modern kantoor. Het is gebouwd op dezelfde locatie waar het distributiecentrum van QPE zich bevindt. Zo kan QPE met haar team van specialisten vanaf één locatie bouwen aan de toekomst.

Onder Quality Plants Europe hebben sinds 1 januari 2021 De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten hun krachten gebundeld om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én kennis aan te bieden. Vanuit het distributiecentrum worden de ‘consumer ready’ producten geproduceerd en de orders gezamenlijk verwerkt. De toegevoegde waarde wordt aangeboden in onder andere keramiek, seizoen specifieke bijstekers, decoratie en plantcombinaties van de tuin- en kamerplanten van de (partner)telers.

 QPE bestuursleden Ricardo Kraak (l) en Richard van de Merwe (r)

“Het nieuwe kantoor is gevestigd op dezelfde locatie als het distributiecentrum, waardoor we servicegericht vanuit één locatie kunnen opereren”, vertelt Ricardo Kraak van De Vreede Holland. “Bovendien is het nieuwe kantoor van alle gemakken voorzien, zoals meerdere kantoorruimtes, rustige spreekkamers, een moderne pantry, een grote vergaderruimte en uitgebreide presentatieruimte”, vult Dennis de Jong van Hulst Tuinplanten aan

Het professionele distributiecentrum van 9.000 m2 biedt ook de mogelijkheid om collega telers of exporteurs volledig te ontzorgen bij de verwerking, verpakking en logistiek van grootschalige orders. Arie Stolk van Quality Plants Europe: “Onze slimme logistieke oplossingen leiden tot efficiënte voordelen waarmee we ons serviceniveau en betrouwbaarheid vergroten.”
 


Redactie Floranews | 17-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS