dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Bosman Van Zaal opent vestiging in Duitsland

Bosman Van Zaal opent vestiging in Duitsland

Bosman Van Zaal uit Aalsmeer heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Geldern, Noordrijn-Westfalen. Thomas Bauer, die vorig jaar in dienst is getreden als senior technical sales consultant voor alle Duitstalige landen, is nu ook filiaalmanager geworden van de Duitse vestiging.

Service Technician Kim Zantow en Thomas Bauer, senior technical sales consultant voor alle Duitstalige landen

De nieuwe vestiging past helemaal in de strategie van Bosman Van Zaal, die erop gericht is om hoogwaardige tuinbouwkennis af te stemmen op de behoeften van lokale markten en sectoren. Dit stelt de organisatie in staat om kassen en installaties voor groenten, uitgangsmateriaal en sierteelt geheel op maat en efficiënter te kunnen uitvoeren. "Met Thomas Bauer als aanspreekpunt op deze nieuwe vestiging, hebben kwekers in Duitsland nu een praktische ingang tot de brede tuinbouwkennis van de tuinbouwspecialist, die geheel wordt afgestemd op de lokale behoeften", aldus Ben van der Heide, Chief Sales Officer van Bosman Van Zaal.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van kassen, kasinstallaties en turnkey tuinbouwprojecten, nationaal en internationaal. Het beschikt over een omvangrijk team van engineers en tuinbouwdeskundigen. De enorme technische diversiteit binnen de organisatie vormt de basis voor de verfijnde technologie, die onder andere wordt toegepast bij de ontwikkeling van projecten voor de voedsel- en farmaceutische industrie, maar die ook uitermate geschikt is voor de realisatie van hoogwaardige productiekassen.

Het nieuwe filliaal van Bosman Van Zaal is gevestigd aan de Liebigstrasse 6A, 47608 Geldern, Duitsland.


Leandra de Boef | 19-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107WERKENBIJGGRS


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS